Gott nytt är på folket !!

Nu sitter man här halvnaken i Stinas säng och laddar inför lite ork att fixa det sista och dra på sig några kläder :P Vad händer då idag ? ja den som´det viste men jag vet att jag ska var med Stina och Ekan så jag får väl skirva imorgon om orken finns kvar och berätta :D



Love, Love, Love !!


Ett av alla dessa ordspråk

Ja det lilla jag känner för att säga inann jag går mot sängen och bäddar ner mig är! Ordspråket säger vännerna får man välja men släkten ja den går inte att byta ut. Och jag kan så bara säga kag skulle aldrig byta ut min härliga släkt och alla busiga små kusiner. Hur härliga som helst. Mina andra släktningar som en mormor dom är också det bästa . Vad skulle man vara utan som familj och släkt. Nej fy jag kan då banne mig säga jag har VÄRLDENS bästa sööta saker!!




Men du är en snärt ..

Nu då?

Ja då var allt julstök över typ. Vad händer efter allt detta ? :P Nej julafton var riktigt bra fick det lilla jag hade önskat mig och lite där till :)  Maten var prima som alltid och ungarna tjatade som gud vet vad efter att få öppna julklappar som alla år:p Nu är det bara att se framåt och se vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än men det lär säkert bli prima det det :)

Så nu har jag börjat se framemot nyår då det blir att vara i boden men de söta som töserna :) Tror det kommer att bli svin roligt :)

nej nu ska jag kanske hoppa i bstun har inte bestämt mig fick höra av en klock själ att det kanske inte var det bästa för att man blir trött och hur ska jag då orka med kvällen ? :P Smart , Smart :)

Bye, bye birdie..

När ska jag få uppleva?



Det finns få känslor man alltid kommer att minnas.
Snön, kylan, hundarnas fotsteg och andetag. Öppet snö landskap och
en snuskigt härlig utsikt.
Man lever bara en gång och har du aldrig åkt hundspann så gör det.
Det kanske inte fyller dina förväntningar efter allt du hört.
Eller så blir så bara så mycket bättre och något du kommer att vilja gör om och om ingen.

Jag älskar det jag fått pröva på så jag hungrar bara efter mer !


Ja men vist..


                                                           söndags mys med familjen är det som står på listan :)











Har jag det bäst eller ?

Ja vad kommer min fredags kväll bestå av ? Jo jag ska sitta typ natt vakt hela natten för syrrans och hennes kompis har pyamasparty i byan. Det är precis vad jag har längtat efter:P Man får väl göra det bästa över situationen. Ska försöka fixa lösen till bredbandet så man kanske har nå att göra. Så det är bara ringa eller smsa för jag lär var vaken hela natten och skulle gärna ha sällskap :P

The world is ..


Nu händer det grejer !

Nu är det spänning här i lilla korsträsk ! Det är så kallt i baken att det smäller och är som mini jordbävningar gode coolt ändå :p Nyss kört bil och det går faktiskt riktigt bra :) Så när vi går in på 2010 blir det inskrivning på körskolan och mitt mål är att ha allt klart i mars. :)

Och du din sak. Hur ska jag tolka allt detta prat vi har? Jag brukar kunna läsa folk snuskigt bra det finns en som jag kan läsa helt utan till. Medan du är som en stor gåta i mina ögon. ! Jag har inte en aning vars jag har dig, jag vet nog inte ens vem du är när jag tänker efter. Så jag kanske ska börja lägga mig tillbaka och inte vara så på. Jag har kanska lätt för att vara för på och vela ha svar. Så nu får du komma till mig för jag lägger mig tillbaka och tittar vad ditt nästa drag skall bli :)

do I really feel tha way I feel?

Nu är det på tiden.

Ja då var det på tiden att börja inse och inte vara så blind och hoppas. Så är det helt enkelt. En värre än den andra och jag som vanligt dum och blåst och försöker se mellan raderna. Men det kommer väl ta några gånger till att ta en promenad på denna väg och inse gång på gång. Till slut kanske man inser. 

Jag hoppades på mer, eller var jag bara blind att se?  


Det slutade väl bra ändå?

Nu sitter man här en måndags kväll och känner efter i kroppen efter helgens bravader och bus. Jag kan då säga att helgen blev lyckad och jag hade svin kul varje minut förutom där på stan en sväng på lördagen ;) träffade en massa nya människor som var urhärliga. Jag blev till och med förälskad i helgen kan jag säga;) Hade mina uppfattnignar på vissa människor som ändrades fort under lördagskvällen och tur var väl det för dom var faktiskt riktigt trevliga med mig och gjorde ett gott intryck. Ingen mening att tycka små illa om dom då :)

Sen finns det ju en söt person som jag måste tacka åt annars hade det inte sluta så bra som det gjorde. Det är ju självklart min söta fröken B.  :) Krogen var kul med allt spring och blev och spana på vissa personer ;) hehe

Nej fy ont i kroppen har jag. Det var länge sedan man körde en två dagars och med en klack på fötterna det är inte jag van vid ;P Och jag måste säga grattis till snärt ungen som fyllde år och var riktigt underhållande i vissa situationer ;) 

Funderade på glaggar
under kvällen men
uteslöt det. kanske en annan
gång när jag har mig ett par egna ;)








Nej nu ska jag kila lite på datorn och tänka lite över vissa grejer som ägde rum under dessa trevliga dagar :) 

High on you..



 


Time..

Dagarna går inte fortare när man börjar bli sjuk heller. Dagar som dom här vill man inte tänka på mycket men självklart slutar dagen med det ändå. Jag vet inte riktigt längre vad jag håller på med längre. Jag slits åt olika håll och vet inte vilket ben jag ska stå på heller bara hoppa där ifrån. Men jag ska fundera under natten på allt detta och hoppas att jag vaknar upp betydligt mer smart. Men då skulle det vara första gången så.




happy birthday fuck face!  


Stor SUCK !

Alltså snart orkar jag inte med det här längre. Alltid är det någonting. Fan vad jag är ååååh !! Jag kan inte ens uttrycka mig i ord. Så vi gör så här bara ..




Suck my willie !


rara oolala ..

Men vilka planer som smids här i all hemlighet;) Få är vi som vet den men allt kommer sluta så bra :D Längrar så och få se hur personen reagerar ;)

Idag har jag annars varit på syrrans handbolls träning och det bara kliade i fingrarna. För det förta för att jag ville spela men sen också hur dom tränade. Jag ville som inte göra som dom gjorde och få det lite mer seriöst som. Vissa ungar var som inte där för handbollen utan för att svamla och leka. vilket är jävligt synd. För handboll är en ganska  kronglig sport att lära sig i spel och gör man det inte från början kan det sluta så fel:P men men jag får hålla mig tyst vid sidan och bara observera barnen :P

Nu ska jag kila i sägen och se lite på datorn kanske skiva en rad där med.

You are already gone for me.


You know that I want you

I want your love, I dont want to be friends!


Prima, Prima, Prima :)

Det är mina ord för dagen för idag. Blir nog skriver mer imorgon :)


haha här var man liten , 15år och vars är vi och springer ;)

Natti pussen

.!?

Nej fy vilken klump jag har i magen. Jag hatar när det är så här. Men jag hopppas det är över tills imorgon :) Jag ångrar att jag sa att jag skulle ta hundarna ihelgen. Ska på lördag till luleå och se hockey med fröken B Vilket jag tycker ska bli riktigt roligt :) Och jag tror det kommer vara lite karlar där också ;) tihi.

Jag ska försöka tänka glatt :) Men ja det tråkiga är att jag måste hem till korsträsk för att hundarna är själva. Hade mycket heller stanna i stan och umgåts med fröken B om det hade gått för sig :p Men men man för göra det roliga av det hela :)

Nu gäller det bara att fixa så jag tar mig hem från byn till korre då är allt löst typ:p Det tråkiga då är att sitta själv i korre framför tven typ, en lördags kväll :S

buuh huu för du!


Sutherlands find the way




Saknar DU ..


Det finns få som kommer att finnas där för alltid. Men jag vet en som kommer att finnas till mycket längre än de också! I ur och skur, Snö och tö. Gammal som ung. <3


...

Jag orkar inte med falska människor!! Fan säg det du tycker iställe för att dra ut på allt. jag is inte anstränga mig mer på något som ändå bara kastas bort. Så är det bara. Lägger heller min energi på den som är värd det och vill ge något. Du är den mest falska och baktalnade person jag någon sin mött. Dom som snackat skit om mig bakom ryggen dom som övergett ser jag mer värde i än i dig. Är inte det gode illa.?? Men från och med nu ska jag fast jag sagt det flera gånger , Ska jag sluta att ha hopp om dig ge dig nya chanser. För DU är inte värd det !


Det finns andra jag vill se innan jag slänger en blick åt dig..


RSS 2.0