Tänkte visa lite.

Kom på att jag inte visat fikat jag bakade när jag fyllde år. Även att jag fick ett ryck igår och fixade lite ovanför våran säng. sovrummet har som fått vänta eftersom det bara är vi som är där inne så har jag inte orka fixa och dona. Men då igår blev det en bit på vägen :)


plötsligt händer det.

Jag försöker vara lite mer flickig nu för tiden :P haha eller nja bara när jag ska klä mig fint tar jag gärna på mig en kläning och sminkar mig. Jag fick ett sug att måla naglarna vilket inte händer ofta. Men då upptäkte jag att jag har rosa, svart, fransk och en som gär att det spricker. Men jag äger ju nada! :P Detta måste uppdateras i förådet. Det gör så mycket med lite färg på naglarna. Det är bara mycket roligare :)

Så idag blev det svart, enklet att passa till kläder i alla färger :) Kände inte för rosa till en julröd tröja typ :P



Hello Kitty och hennes bror Angus.

Dom går inte att skilja på när dom får ha varandra nära :)


Mina små söta tig gör mig lycklig varje dag.

Dom är bara så söta Vilgot och kitty. Dom små busar med varndra hela tiden. Kitty smyger på Vilgot för att busa eller så lägger Vilgot huvudet på henne också små biter dom varandra. Men dom vet verkligen vars gränsen går :p

Nu har bemaningen i älvsbyn fårr mitt rätta nummer så nu kanske jag får börja jobba snarast. Hoppas så ! Håller på att bli knasig här hemma. Annars ska jag jobba på Enter Galleri i Boden på lördag med LOVE KIDS, kom och få ansiktsmålning. Barnen alltså :)

Nu ska jag möta V. Oj va tiden sprang sin väg:P


Tisdag den 18 Oktober

Tror ni jag tog mig upp imorse? haha Nej inte det. Varken jag eller Vilgot ville ute så vi slumrade ett tag till. Men vi tog oss en ordentlig morgon prommis när vi väl klev upp. Men det belv ett pass på gymmet men bara på löpbandet.

Imorgon ska jag på arbetsförmedlingen för att få igång min stämpling. Jag är så fattig för tillfället att det är jobbigt att kolla efter julklappar och grejer till oss. Men jag överlever. Så efter förmedligen blir det ett pass på bandet och sen styrke. :)

Min V är på innebandy och jag ska bada mina fötter och ge mig själv lite vård:P Sen ska vi äta lite melon av olika slag till kvällsmys.


Ja må jag leva :)

Idag har man gått och blivit gammal hela 21år! Jag känner mig så gammal :P Har fått ännu ett ryck med denna träning. Sprang på bandet på gymmet och tyckte det var roligt :) Det var roligt att hitta nå som var som roligt och inte bara jobbigt. Har som inte velat springa på bandet pga mina knän. Men det kändes helt ok. Jag brukar cykla i vanliga fall men jag måste ju trampa så länge för att bli riktigt varm och kanske börja bränna nå. Men på bandet kör jag intervaller med att jogga och promenera rask takt. Det känns som att jag sparar en massa tid på det.

Inget jobb imorgon så tänkte promenera på med V till jobbet. Det ska ju vara bra att göra det innan frukost. Jag har ett mål eller det har väl dom flesta. Men har satt upp olika "belöningar" om jag utför dom kg jag ska gå ner. Jag har ingen viss tid jag måste klarar det på. Men jag kan inte få min belöning för än det är gjort. Som exempel har jag ränkt göra en hårförlängning när jag gått ner 10kg av utgångsvikt. Sen mina andra belöningar är så att säga privata tills det är gjort. Så jag har kvar 7kg till mitt första mål. Det känns inte så mycket så nu jävlar hoppas på att det är gjort innan jul.

Jag försöker röra på mig mer och äta lite mindre. Tock har det varit mycket fika på sista tiden. Men äter inte som jag gjorde förr.

Nu ska det pysslas lite innan sägen och upp i tid imorgon. Undra vem som kommer vara tröttast jag eller Vilgot :P


Där ingen kan höra hur jag skriker...

Jag vill inte att du ska se mig så här. Lämna mig då ensam.

Hittade lite gamla bilder på jag:P



Jag saknar mitt långa hår :P Det är så svårt att bestämma sig om det ska vara kort eller långt :p Men alltid när jag ser tillbaka inser jag att det ska vara långt. Måste bara börja sköta det bättre så det inte blir så slitet också måste det ryka.


Jag hatar min känsla i magen...

... den äter upp mig sakta men säkert och sätter gryll i mitt huvud.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka min lilla V är ute och festar med jobbet jag har kört dom hit och dit under kvällen. Vid kvart i ett ringde en utan dom och ville åka hem så jag körde. Trodde då att dom som var kvar skulle börja avrunda. Men icke de här sitter jag och klockan närmar sig fyra ingen har hört av sig och jag vet att krogen stänger kl tre. Självklart har V telefon gott sönder tidigare under kvällen. Så det går inte att få tag på han. Har skickat ett sms till en arbetskolega har inte fått något svar men jag kan ju inte veta om han kanske redan har åkt hem.

Här börjar min oro. Tänk om det har hänt något? Dom har lämnat varandra bara? Det är nog inga nyktra herrar som är ute. Nej fy vet inte om jag ska ringa kanske ändå bara för att kolla läget. Men nu låter det i dörren skönt!!!!

nu ska jag sova skönt! God Natt!


Plinge Ring.



Har glömt lägga ut en bild på dom :P Men så här ser dom ut :)

Det är svårt mysa med en busig hund .



en liten paus i städningen. Nu måste jag fortsätta:P

RSS 2.0