Ett extra hjärtslag.

Ja nog skriver jag ofta att jag ska uppdatara men aldrig blir det av. Så nu när jag har lite tid tills över tänkte jag göra det om inte något händer så jag måste lämna datorn. Vad har då hänt under mitt 2010? Jo massor!!

-Det börja med att jag fick praktik på Björkens förskola i korsträsk i 3 månader. Det var nog det bästa beslut jag gjort av praktikplats. Jag kände mig som hemma på en gång och barnen gav mig det störta välkomnande man kan få. Jag stormtrivides. Efter två månader frågar personalen om jag ville vara vikarie eftersom jag inte fick ha ansvar som praktikant. Jag ville mer än gärna men fick inte från början för att jag inte skulle ta andra vikariers jobb.

-Men jag gav det ett försök. Fixade alla papper som behövdes och sen var jag vikarie. Det gick inte så länge innan jag fick börja jobba på andra förskolor också. Kunde det bli mycket bättre ett jobb med någon dag i veckan. Jag fick en slant jag kunde hitta på saker med.

-Efter det kom jag in i bruks mer och mer och började ha kurs. Vilket var väldigt lärorikt det var mycke som man hade tappa men det snappades upp fort.

-Sen kom den 2 Juni och vad hände då jo jag tog körkoret :D Vilken känsla!

-Inte långt efter det började jag ränna en massa i boden med SB och vi festade och hade roligt konstant. Jag fick tipset att söka jobb som personlig assistent. Funderade ett tag om det var något för mig eller inte.

-Mitt i sommaren kom arbets på att sätta mig i skolan vilket jag verkligen inte ville. Då blev jag tvärs över. Bestämde mig för ringa och fråga om dom behövde folk? Och vilken tur hade inte jag ? Det gjorde dom.

-Det tog en vecka fick jag komma och prata med chefen och fick börja jobba redan veckan där på :) Jag lycklig att jag har fåt ett jobb. Började fundera om jag skulle då flytta till boden eller inte var inte riktigt säker. Men jag måste ju börja med att få nog mycket jobb så jag kan leva.

-Jobbet jag fick var lite dag men mest natt. Då jag var i behov av en bil. Kunde inte köra päronens hur länge som helst. Ringde min kära morfar och han hjälpte mig att hitta min Fridolf :) Jag var mitt i allt bliägare.

-Sen började det en komma en massa natt samtal av en lite onykter pojke som började ringa mig och surra.

-Jag hittade min lägenhet jag ville har fick titta på den och sa den ska jag ha! En två:) Har sagt att jag aldrig mer ska sätta mig i en etta igen. Det gick ett tag och lägenheten var min :D

-Sen mitt i allt hade jag fått mig V bak på släpet och mitt i allt fanns inte bara jag utan det var VI nu mer.

-Under hösten hann jag bli 20år. Hela släkten på besök och en brakar fest med vännerna:)

-I november fick jag höra om en Boxer hane som behövde ett hem. Jag hade han på prov en månad och föll pladask:) Här är min dröm hund som jag måste finlira ordentligt med i alla hörn och kanter men det är lätt värt de.

-Det gick inte länge så var man sambo mitt i allt. Men inget konstigt med det. Det skulle bara bli så helt enkelt.

Ja det är väl de som har hänt under 2010. Jag har säkert glömt nå men, men. Allt kan man ju inte komma ihåg.

Så bloggen ska väl mer och mer börja handla om träning med Milo och kanske lite om min egen. Ska lära mig stå på skidor på längden och komma ut mycket mer i natur nu när jag har mina livskamrater ska allt gå på ett flytande band!

Lite längre än vad din fantasi kan komma..




Knoga på!


Hej hallå folket . haha min få vänner kanske jag ska säga ;P

Jag har tänkt sätta mig ner och berätta vad som hänt och händer i mitt liv. Men just nu finns det inte så mycket tid till de. SKa hem till byn och ta hem syster från skolan och låta hunden dra en sväng i skogen :)

Jag måste sätta mig ner och gå igenom vad som hänt under 2010! Det känns om att det är mitt år. Vad jag har gjort och genomfört saker :D

Bye Bye

RSS 2.0