Här är den :)


Allt trillar vidare.

Helgen sprang bara iväg kan jag säga. Eller hela veckan. Och denna vecka händer det en massa även. Förra veckan var vi i Sörbyn måndag till Tisdag eller helga helgen. Tisdag tog jag bilen hem till byn och hälsade på folk och familj till Fredag då jag tog med mig lillasyster efter skolan då hon hade fotboll hela helgen i boden. Så vi hade henne på fin besök vilket var riktigt mysigt. Sen på Fredags natt kom min Älskling hem då han jobbat hela dagen och jag inte hade fått pussa eller krama på han sen i tisdags:( Så det var sååå mysigt när kan kröp ner i sängen efter att ha hållt på att riva sovrummet för att han var svetsblind:P haha Torsdag var jag och bror en sväng till Luleå vilket slutade med att besöka kusinerna och lillan har blivet så stor. MYS med att sniffa på en bebis!!!!!

Det var fotboll även på lördag sen på kvällen trog vi ut till över buddbyn på grillfest vilket var mycket trevligt:) Söndag hoppa vi i bilen och åkte till Grans och titta på djuren med V och hans syster med dotter. Alltid lika roligt att umgås med dom. Man kan nästan aldrig sluta skratta och släppa leeendet från läpparna :D

Igår var vi till piteå och titta på Terry Evens. Och idag har det varit jobb. Imorgon åker jag till byn för att plocka en grej ur kroppen och sen Torsdag blir det frissan :) Fredag bär det av mot G-vare för tatuering :D::DD:D:D:D::D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:

Allt är på topp och jag har världens bästa pojkar !

Lite resultat

Nu kommer det jag lovat och det har gått en vecka sen sist.

Vikt: -5kg
Mage: -4cm
Rumpa: -2cm
Bröst: -1cm

Så det det ut för tillfället :)

RSS 2.0