Den börjar komma tillbaka.

Dom senaste två veckorna har varit helt upp och ner! Jag har varit i min lillabubbla och tröst ätit en del. Den choklad mängd jag sänkt var länge sen sist. Jag har ätit kanske 1-2 ggr om dagen och inte rört på mig mycket förutom dom promenader som har måste göras med Ville.



Men i helgen fick jag en vändning av motivation och leva med att jag ser ut som jag gör för tillfället. Orkar inte hålla på att gömma mig utan köra på då de snart kommer att bli bättre. Jag Viktor och Julia åkte på nordpoolen och badade. Då jag fått sånt sjukt badsug av att på torsdagen badat med barnen på jobbet. Då går det inte hålla på att gömma sig utan visa sig självsäker så att dom tror att det är så man ska vara. Jag har bikini, baddträkt och shorts på mig. För att håll allt på sin plast och inte behöva gå och hålla för magen eller dra in den så jag håller på att storkna. Linda in mig i handuken och nästan hoppa ner med den i vattnet för att jag inte vill att någon ska se mina lår. Jag känner mig då bekväm. 



Vi har planerat att skaffa in cyklar och en kärra till Vilgot och börja cykla över allt. Ska vi hälsa p ånågon i boden med omnejd blir det att slänga sig på cykeln. Vi har även som mål att cykla till Sörbyn:) Det kändes mega bra med den planen är super taggad. Sen blev jag sugen på att skaffa badkort då det är lättare bada med min tuttar utan att jag får blåöga eller börjar blöda av byglar. Turen jag hade då. En kompis till oss har fått guldkort från jobbet och har kvar sitt badkort och jag ska få det skrivet på mig nästa vecka. PRIMA! Då blir det simma två gånger i veckan :) 

 

Detta med BMI!

Jag väntar på en remiss från Sunderbyn och har känslan av att jag inte kommer att få någon. Då jag har för högt BMI. Det jag har klassas som fetma och det kan jag väl förstå. Men om man ska gå enligt BMI så för att jag ska ligga på normal ska jag väga mellan 58-77kg. 77kg Kan jag väl förstå och så men 58kg? Jag har alltid varit kraftigt och nu är 176cm lång. Hur skulle jag se ut med 58kg på kroppen. Nej det känns konstigt. Men 77 är ju ca min mål vikt.

Nej detta med BMI tycker jag är små skumt alltså, men det är väl bara inse fakta...


Allt fortsätter som vanligt och det är så konstigt .

Igår åkte vi till Sörbyn för att fira svärfar som fyllde år i Torsdags. Allt går bara på som vanligt med rutinerna. Idag har vi varit till stugan där mamma, pappa och syster var. Det var riktigt blött men ändå så skönt för hjärnan att den höll sig på andra tankar. Vissa gånger när jag tänker eller pratar om dig är det som ingenting medans nästa börjar jag gråta bara av tanken att jag inte längre kan hälsa på dig. Du har inte varit borta länge men det känns som evigheter vissa gånger.

Nej allt är verkligen så konstigt.

Nu ska jag busa vidare med lilla E :)


Väldens bästaste bästa Bästemor! ♥



Du hade redan lämnat din kropp när jag såg den ta sitt sista andetag. Sorgen av kärlek som spred sig går inte att beskriva! Det var inte längre du som låg där. Du min bästemor var alltid så glad och stark en riktigt krutgumma. Du hade kämpat så länge!  

Det är så många minnen som snurrar i mitt huvud. Alla dom sommar vi spenderat i stugan. Där vi alltid hade underbar mat på bordet. Så fort vi hälsade på åt vi alltid tills vi höll på att spricka. Jag såg alltid upp till dig och Bästefar. Att sitta och lyssna på alla historier ni gjort tillsammans. Vem ska nu rätta Bästefar? Vem ska ge han din pussar på kinden?



Denna gjorde jag för er. Så som jag ville visa min kärlek tillbakja för allt jag fått.  Den kärlek ni ger till oss alla barn och har alltid gjort. Rosen säger sig sälv den står för Bästemor Rosa. Sjömanshatten är Bästefar då han är din sjöman. Resten är TRO HOPP KÄRLEK. en symbol jag älskar och som beskriver er tillsammans så otroligt bra.

I 65år har du varit gift med din stora kärlek, I snart 61år har du varit en underbar mamma, I snart 43 år har du haft barnbarn och varit en fantastisk mormor, I snart 22 år har du varit världens bästa Bästemor.




Om någon funderar på hur man ska förklara kärlek är det bara titta på er !

Jag älskar dig så otoligt mycket och längar tills den dagen vi möts igen och jag får höra alla nya äventyr du hunnit med. Att få krama dig igen och få känna din värme.




♥♥♥♥

Vad skulle vi alla ta oss till om du inte fanns?


Vad mer finns det att säga?

Är hemma i byn ännu en gång då Ville ska röntgas imorgon och jag har jobb på torsdag i lilla Korre. Har varit sjuk igår och idag då jag igår vaknade med feber. Har hunnit under kvällen en sväng på byn för att träna Ville med lite störning och förbi moster en sväng och busat med Helmi :)

Har även idag ringt vårdcentralen och fått en tid för att gå igenom brösten och hoppas på att dom fixar mig en förminskning och lyft. Vad livet skulle bli lättare :)
Nu ska jag surra klar med Herren min och sen vet jag inte vad som händer.

Det tog bara ca så där 1,5 innan dom kom på plats!

Denna rosbukett är den första jag någonsin fått. Jag har alltid varit en sån som lite vill få grejer gillar att pyssla och ge iställe. Ha en liten busig tanken bakom de presenter jag ger. Jag minns så väl när jag fick denna bukett. Det var dagen innan jag skulle fylla 20år och lilla Viktor kliver innanför dörren hemma hos mamma och pappa och står med denna enorma bukett av 20st röda rosor!



Jag visste inte vad jag skulle göra. Vi var så kallade nykära och att han vågade detta?! Komma hem till oss med denna bukett. Viktor är gode dålig på att hålla sig när han ska överska men inte denna gång. När jag då möter han i hallen med denna bukett börjar jag slå på han och frågar vad han håller på med? Det är min vanliga reaktion när någon visar att dom tycker om mig. Jag sa att jag ville inte öppna den. Jag visste då bara att det var en bukett. Men när jag varvat ner och mamma säger åt mig att skärpa mig:p haha Jag öppnar pappret och håller på att tappa hakan. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Slår på Viktor lite till samtidigt som jag kryper in i famnen på han och självkart säger tack. Men det blir tack ditt pucko:P

Så nu efter denna långa tid har dom hängt kvar i korsträsk i min ungdomsrum och torkat. Vilket sedan jag typ flyttade har varit systers rum. Men inte har hon klaga. Så i onsdag kom jag äntligen ihåg buketten och tog hem den. Jag visste inte riktigt vars jag ville ha den. Sovrummet var det jag bestämt men inte vars. Nyss bestämde jag mig och satte en krok i väggen.



Så nu hänger den där. Mina första och sista 20 röda rosor!

Från min stora kärlek!



RSS 2.0