Rast.

Är hemma hos päronen på en lunchrast då jag jobbar i korre idag och igår. Slutar 16 så då blir det slänga sig i bilen och ta fart mot boden. Så man kommer hem i tid. Sen har jag ett paket att hämta på tjorre pirren :) Hoppas de passar nu då jag fick skicka tillbaka för att det var för stort. :S Inte ofta det händer. Eller jo i detta fall brukar det bli de runt om men inte i kupa:p Det är tre nya sportisar typ som jag ska ha när jag sover :P


Funderar på om jag skulle ha köpt mig en färg och gjort mig mer mörk.

Men nu ska jag cykla till jobbet igen .:)

Hur ska man veta är rätt och ger bäst resultat?

Jag har under en längre tid funderat på en bröstförminskning för jag kan inte träna med dom jag har idag. Ni skulle bara veta den smärta det är att gå och bära på dessa jävla säckar. Jag har ordentligt med smärta i ryggen. när jag ska träna sätter jag på mig flera Sport-bh:ar för att hålla dom på plats och inte ge mig själv blåögon. Men då blir det ett sånt sjukt tryck i nacken att jag blir helt yrslig. Eller så börjar det svida mellan brösten och när jag ska duscha ser svider det så satans mycket för att jag har fått köttiga sår av byglarna. Jag är öm 24/7 i tuttarna. Det gör ont att ha bh på sig och sen tänker man åh vad det ska bli skönt att ta av sig. Men då gör det lika ont men på ett annat sätt för att dom vill dra sig ner till fötterna. Smärta! Är så less på den. När jag väl kommit igång med min löpning så måste jag börja med något annat för det gör så ont.

Jag har suttit och läst på en massa kleniker vad det kostar. Före, efter bilder. Hur länge läkningen tar osv. Men det jag är så rädd för är att det blir så fel. En bröstvårta under bröstet och en andra i typ armhålan. :P Får jag göra operationen eller är jag för stor? Men det är ku så jävla svårt att träna med dom idag. Hur länge man blir sjukskriven när får jag börja träna. Ja allt! Hur mycket kommer erren att synas? 



 

RSS 2.0