Då var denna helg över också.

Nu sitter jag i soffan trött och sliten. Fredagen började med att jag klev upp hoppade i kläderna och körde ut till skogen. Där det belv ett blodspår till Gissah. Det mest avancerade hon gått hitills . Med ett resultat på Godkänt:p



Sen fick jag mitt trevliga helg besök :) När spåret hade legat i  ca 3 timmar åkte vi upp och gick de. Sen belv det en slapp mys kväll hemma med familj och så:) Lördag hade lillasyster fotbollsavslutning då det blev match laget mot föräldrar och det belv jag som fick vara våran familj. Det var riktigt kul gjorde ett mål och sen ett på straffar ;) Kan säga att det känns i kroppen idag. oja! Hem slöa och åter slöa lite. Åkte mot boden på kvällen där det blev hälsa på en sväng hos folket och slutade med en onykter kväll. Vilket verkligen inte var planen. Men många skratt belv det. Kom i säng vid sex på morgonen. Slut färdig vid tolv upp och hoppa en mitt huvud var inte med för fem öre.

Belv en massa bilfärd idag och jag har banna solen. Bara vara i ögonen på mig. Kom hem fick i mig lite chips som gjorde mig genast mycket bättre. Sen slogs det på en film och dö till den. Men sen har jag ju en sån bra mamma som hade koka palt . mummmmmmma!!

Så det var min helg med en massa grejer utelämnade:p hahahah Nu ska jag gå och bädda ner mig sniffa på kudden och se lite Arn:)

I'm hopin' we can make some wishes outta airplanes


Nu blir det nytt här igen :P

Denna bjuder jag på :P haha


Vad händer med vårat Sverige ?

Nej jag har inte så mycket att säga förutom att det värkar som om vi ska skaffa tunnel syn. Inte titta åt sidorna för att se verkligheten! Idag har jag tänkt citera min bror som skrev något som jag tyckte lät så smart och som får vissa att tänka efter hoppas jag. Nej vad händer med Sverige ?

:De e bara början snart kommer efterföljderna dina rättigheter kommer att tas ifrån dig. Din frihet böt du mot säkerhet mot ett hot som inte finns. När du väl har insett va du har gjort är de för sent de finns ingen återvändo. Tack som fan för de dumjävlar!

(Det var någon som viskade en komiskt ord i mitt öra. Det var så här Hittler började!)

Hemma igen.

Har varit borta en i onsdags skönt att komma hem men ändå inte. På onsdagen varit det att umgås med S och hela dan tills på blev natt jobb. På morgonen när jag kommer tillbaka för att sova hör jag hur hon pratar. Jag trodde nästan och hade flippa där ett tag pga för mycket sol ;) Men hon drog iväg på jobb och jag la mig för att sova. S kommer hem sen och vi gör väl inget spec ser idol och så. Sen natt igen. Får sova hos henne även fredags morgon, vilken tur har inte jag? :)

När jag fixa mig klart bär det av till stugan. Fick göra upp en brasa och bädda ner mig i soffan och se tv, mycket mysigt. Sen fick jag besök och inte kunde det bli mycket bättre efter de :) Fredags kväll hann vi med en massa Luleå och se idol sen till en fest och säga hej. Sen "hem" och mysa framför tven. Sen blev hela lördagen där och man fick skratta en hel del :)

Självklart blev det jobb lördags natt. Blääh var inte taggade för 5 öre. Ja nu hemma och slö som fan. Ska gå och fixa lite på rummet så det inte är så jävla stökigt :p

Varje timme blir längre och längre. .

Härliga tider !

Nu går allt prima för ett tag och jag mår sååååååå BRA! Igår var jag och hämtade min bil som är riktigt rolig att köra för det är automat såå slappt. Jag har inte råka koppla med vänster foten så jag pallnita än:p Annars var jag även och skrev på papper för min lägenhet :D Sen blev det åka till min Stina och umgås med henne sitter nu i hennes säng eftersom hon är på jobbet och jag har jobbat natt:p

Annars smider allt på och man får se vars tiden tar en:) Är det något annat roligt som har hänt. Nej tror inte de. I natt ska jag jobba igen sen bär det av till stugan där jag ska lägga ett blodspår till skrutt och sen sova lite på de gå spåret sen låta klockan gå :)

JAGochDU?

Bil :)

Idag har man hunni varit på förmedlingen och fixa lite av det sista. Sen så har min söta morfar igår hjälpt mig fixa en bil som jag ska hämta i morgon :) Så snart är man bilägare då :) På det så ringde fröken B och fråga om jag skulle med och träna och det var väl på tiden att låta kroppen slita så det ska bli snuskigt roligt:)

Så nu blir det ringa bilhandlarna och lämna lite uppgifter efter det ringa mamma och på de bodenbo :)

Inte länge kvar nu tills jag får krama på dig igen !

Natt!

Då ska man ta sig en promenad upp till moster för att hon är så söt att jag får låna hennes bil :) Så nu hoppa i skorna och dra :) 

Puss Puss

Kanske hjälper mot mina hemska drömmar.

Nu är klockan 00,00 och här ligger jag i sängen och ska slå igång nå att se. Har inte bestämt mig riktigt än för vad det bli. Idag har det varit en slö dag. Det lilla nytta jag gjort är kolla vad allt jag vill ha fråb Ikea kostar och fixa lite i bilderna som jag ska framkalla :) Annars ikväll har jag varit på klubben på onsdagsträning som gick så hemskt. Jag vet inte vad som har hänt med Gissah i veckan. Hon morrar och hugger åt råttorna vilket hon aldrig förr gjort. När jag gått ut sprungit förbi folket bakom mig och nu. När jag skulle ut med Aila för att träna stod det mitt i allt två hundar på bron.

Hon har alltid skällt när det varit någon på bron men nu mitt i allt när någon drog i lite toapapper så börja hon skälla som en tok. Vet inte vad som händer. Och idag på klubben kunde hon inte gå ner i varv gick inte att få kontakt med henne. Det var hemskt har aldrig sett hon så.

Men det är inte de som får mig att sova bättre utan att jag får somna med ett leende på läpparna och ett fnittrande humör  :) tihi


Ta vad man har.

Nu nyss kom jag på att jag saknat att dra däck med hundarna:p Så jag började med att värma upp på orban i kanske 10-12min. Efter det gick jag en promenad så hundarna fick pinka och bli lite varm i kroppen. Jag tog lite koppel och bälte i midjan satte ett däck på Aila och det stora på mig och så drog vi ett varv. Och samma sak med Gissah. Hundar tyckte det var tungt nu när däcket inte glider nå vidare men vad det var roligt och sköönt :)

Sen passade jag på att köra lite skyrka för mig medas det blev hanterning på hundarna. Lyfta upp en hund i taget på släpet som står på gården också ner igen. På det några upp hopp:)

Hoppas min motivation håller i längre än vad den brukar nu!


Min kondis ligger i botten .

Det märks att man tränar dåligt och kroppen tar slut efter en fest. Eftet en intervall promenad/jogging tur med hundarna ute i solen hade jag ont i huvudet och mådde lite illa. Hade inte äti någon frukost men ändå :p

Nej fy dax för ett nytt ryck. Man vill ju vara som en pärla ;P


Av klarat.

Helgen blev stugan och Sörbyn och även en sväng till luleå på lördagen då kusinen har fyllt hela 14 år :) Vi hann en sväng på Gina och där hittade jag kläder för hela kvällen var inte meningen men bra blev det:) På kvällen blev det pub i Sörbyn hade mega roligt dansade och stojjade och självklart jobbade i baren med min sköna bönor Stina och Ekan. Jag sa åt min bönor att bjuder någon upp måste vi dansa och självklart vem blir inte de då? Jo jag och nog kan man ju flum dansa på krogen men här är det ju på riktigt :p hojja Sen blev det som den söliga dansen till en snabb låt så jag höll ju på att snubba ihjäl mig :p haha 

När vi stängde satt vi ute på bron och surrade så det stod häliga till och skrattade i massor:) Jag hade en personlig toalett besökare med mig också ;) Efter lite stoj och stök begavs vi oss på eftermys hos Svanbergs där man fick vara 14 igen :p Satt där till typ halv sex på morgonen den bar det av :) 

Trött och sliten är bara början på det hela av den dagen. Tror vi lämnar resten av allt och låter det stå så här:) 

 

RSS 2.0