Idag är en riktig piss dag!

Idag är en sån dag man bara vill försvinna och inte komma tillbaka för än man mår bra. Känner att alla känslor i kroppen går som en karusell. Ena stunden vill jag döda någon och i nästa håller jag på att bryta ut i gråt. Jag hatar dessa dagar. Sen var jag varit på så jävla dåligt humör dom senaste tre dagarna.

Jag ska sluta öppna munnen.
Inte komma med en ända idé.

Vet inte med mitt humör beror på. Men det är väl en massa små faktorer. har världens PMS konstant. Äter ingen mat och sover som en kratta. Har även folk i min omjivning som direkt inte känner för att dra ner på krutet dessa dagar med komentarar och annat.

blä blä blä!

Nej alla kan ta sig i röven !

Vad det är svårt att välja!

Har sutti och titta på klänningar nu ett tag och det är så svårt att hitta någon man verkligen gillar och som kommer att passa min kroppsform. Varför jag tittar på klänningar är för att min älskade kusse ska gifta sig i sommar och då vill man verkligen vara fin :)

Sen har jag helt glömt bort att jag skulle uppdatera er hur mycke och många kg/cm jag krymper. Men det kommer en uppdaterning till veckan då jag inte väger mig så här mitt i allt utan väntar minst en vecka :) Jag kör lite pulver men äter även lite GImat för munnen och smakens skull. Någon lite lax bit eller lite kyckling. Men inte varje dag. Sen så försöker jag ta promenader men det är inte så lätt då vi har lilla Vilgot som lite orkar gå så långt än. Viktor jobbar förmiddag och jag kväll. Så det går inte att lämna han för att fara och köra ett pass på gymet ännu. 

Igår fick jag känna på att han väger nog en del. Fick bära han till jobbet vilket tar 10-15min inte så länge men en 8kg klump som hänger och dinglar + en påse med grejer. Varmt blev det och armarna känns idag. Snacka otränad!
Men jag satsat försöker ta promenadskorna iställe för bilen kortare stäckor.

Nu efter jobbet ska vi upp till Sörbyn för att hämta vårat vilddjur som är hos våran första hundvakt. Eller vi får väl se efter den här dagen om hon vill vara nå mer ;P haha Så kanske tar en promenad efter eluspåret när det är så fint väder:) Får vi turas om att bära han bara :)

Ha en fin dag alla!



Livet är fullt!

Ja nu är vi inne i vecka 17 och här ska ni få höra vad som ska hända för mig under våren/sommaren :)

30/4 mys i stugan och Orrbyn med släkt och valp :)
V18. Ledig en vecka. Helt underbart!
Samma v. 8/5 Grandagen
9/5 Stor seans med Terry Evens
12/5 Klipp och färgning av hår :)
13/5 TATUERUNG!
14/5 Utbildning med jobbet på farmen ev fest på kvällen
7/6-12/6 Gbg, lillebror tar studenten och Liseberg ;)
9/7 Bröllop min kusse ska bli make :)

Sen händer det säkert en massa andra grejer där i mellan :)

Nu börjar Vilgot röra på sig så det är dax att traska ut för en pink :)

Glad påsk så här i efterskott.

Helgen har varit full av aktiviteter. Fredag jobba. Hämta valpen lördag. Söndag varit ute helan dan sen en sväng till stugan och Orrbyn. Samma sak idag. Nu är det jobb som gäller sen hem och sniffa valp. Fullt upp. (:

Min älskade mongo skrutt !


Denna bild är inget spec på Gissah men jag älskar bakgrunden!

Är det vatten eller är det himlen? Jag vet att vissa vet men ni som ser den för första gången, vad skulle ni säga?

Jag och denna skrutthund som jag döpte till Gissah. En dam med mycke egen vilja och samtidigt en skör liten flisa. Hon kan göra mig vansing i vissa tillfällen och i andra är jag så impad över vad hon kan och har snappa upp genom åren. Nu är Denna dam 5 år. Hon var 6 månader när jag hämtade henne. Hon bor hos mina päron då hon inte trivdes på skolan och jag hade väl inte mina mål åt rätt håller heller. Men hon gick ner till 18kg pga stress och då slutade äta. Idag ligger hon på kring 23kg kanske. Hemma i korre bor hon tsm sin syster som är en ordentlig motsats i allt. Två härliga tösar!



Denna bild tog jag för 4år sen.

Min älskade skrutt!

Sjuka är vi alla.

Skulle ha jobbat långhelg men gick och blev sjuk. Vilket var väldigt irri då jag var inställd på att jobba och få in lite pengar. Men vad ska jag göra när jag har flytta mig från sängen till soffan och haft V att hämta åt mig. Det är en ordentlig förkylning med huvudet fullt med snor ögonen har gråtit och halsen har rossla. Idag var första dagen jag vaknade med torra ögon ingen harkel och kunde andras. Tyvärr har näsan börja under dagen men kör på en massa nässpray !

Har orka göra en av alla grejer jag skulle göra. kolla upp en grej ringt ett samtal men inte det jag borde göra. Men men.

Bjuder på lite bilder på vårat älskade mongo som jag hoppas njuter där han är nu.


Älskar denna. HAHA!

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu.

Humm denna har jag funderat på ett tag. Därför har jag inte skrivit något om dom hära dagarna. Jag vet som vad jag vill men kan inte skriva om de :P Lite jobbigt då. Så då var det bara fundera på någon annan. Jag har ju som alla jag vill ha i min närhet redan. Eller inom några timmars körning.

Men då slog det mig vem jag inte kommer att få se på ett år. Någon jag kan skvallra om allt med. Det slog mig så hårt att det inte är lika lätt att hoppa i bilen och vara framme på 10 min eller slå ett samtal och få det pep jag skulle behöva. Nu måste jag kolla så timmarna stämmer in. Hoppas på att hon har tid att prata när jag har. OCh prata och prata det blir att slänga iväg ett meddelande på face då jag inte har skype :( Jag saknar redan min Stina och skulle mer än något annat behöva höra hennes visa ord då hon ofta tar ner mig på jorden då jag svävat iväg i min fantasi.


Det är en person jag vill träffa just nu !







Små grejer :)

Snart är det helg och jag längtar så ! Det ska bli att vara i Sörbyn sen även i stugan på lördagskväll blir det kalas/fest i luleå sen tillbaka på söndag och vara i stugan :) mys, mys, mys..

I slutet på April ska jag starta en till blogg eller om det blir helt min nya. Funderar på hur jag ska göra för den ska handla om något helt annat! Men vi får se om jag har båda för det jag skriver här ska inte in där:P


Måndag v1.

Om två timmar är dagens 14timmars pass över och man får gå hem och Krypa ner i famnen på min söta V. Eller krypa ner och ner. Pressa mig in och hoppas på att en skinka får plats. Men det är mysigt de med :) Annars idag har jag haft den turen att fått bada idag. Vilket belv ett härligt träningspass med en massa vatten tramp. Andra övningar där magen fick slita. Mega kul var de! Synd att flytgrejen runt magen jag hade på mig inte fanns i vanliga badhus då hade jag lätt gjort sån träning. Mega kul och det tog verkligen på kroppen.

Så det blev dagens träning när jag inte har hunni nå annat börjar 8.00-22.00. Små svårt då. Imorgon ska vi hem till byn och äta middag. Haha nej inte därför utan bror ska göra klart min tattoo han har börjat på :) Så det blir slita med hundarna ut på en promenad som träning iställe :) Får se om man hittar på något annat med dom :)


Stegen fram och sen tillbaka ännu en gång.

Lyckas få ihop livet med Jobb, sambo, hemmet, träning, familj, vänner och andra aktiviteter...

Här har man lyckas gode bra med det man har i livet. Sitter med lyxfällan i örat samtidigt som jag sitter och skriver. Jag har inga ekonomi problem eller förhållandeproblem. Tror jag vet vars jag har som vänner jag har. Inget att gnälla över. Ändå känns allt så piss när man tittar sig i spegeln titta på gamla kort som bara är 3 år gamla och ser hur hemskt man har växt som man inte har gjort annat än att trykt i sig gotta.
Det känns så tragiskt när jag vill vissa saker i livet men vet att jag inte skulle orka.Ställer in grejer för att jag inte vill visa min kropp.


Har tagit fingrarna ur röven och skaffa gymkort. Försöker använda det när jag har orken. Men det är ju så jävla korkad. När jag orkar. Visst ibland är man riktigt sliten efter jobbet men vad fan.Imorgon när jag kommer på jobbet ska jag sätta mig och lägga schema på mitt liv så jag kanta mig och träna lägga in det i kalendern. Jag vet bara man kommer igång så blir allt så mycket lättare. Fan nu är det dax att bränna fettet !


Tänker inte satsa på någon strand kropp för det kommer inte ske detta år. Men att få börja må bättre i kroppen få orken tillbaka och kunna se bra ut i en kläning till sommaren då vi ska på bröllop. Det är fan bara börja röra på sig nu.


Sen kommer jag skriva varje vecka på söndagar om jag har tappat nå i kilo/cm . Då får jag extra ögon på mig och då är det bara röra på sig. Daxatt bränna en massa jävla FLÄSK!




Jag ska tillbaka till bild nr 2  Jag vill må bra men kommer aldrig bli trådsmal.






RSS 2.0