Alla har vi en liten Lucifer i oss !

Ännu en vecka och helg som har svept förbi. Jag skulle gå två dagarns intro men blev bara en när jag fick någon konstig magvärk på fredagen. Som om någon satt kniven i magen och vred till då och då. Annars kom min V på fredag och såg en sliten jävel ligga ner bäddad i sängen. Det blev en lugn helg med idol tittande och mys bara.

Mådde bättre lördag så det belv en tripp till luleå och söka kläder inför lördag när det blir busigheter. Hann in på monki där det blev två tröjor.

Sen fick jag min ide vad jag skulle vara på lördag. Haha vi kan ju fundrar vars jag fick min idé att vara GEEK ;)

Sen på det har mitt sanna jag klivit fram i helgen. Tror aldrig jag skratta och varit så ond inombords som då ;) haha


Jag diggar dessa!

Funderar på att beställa :)

Jag är inte mycket för smycken men det kanske är dax att börja snart:P


Jag kan inte bestämma mig vad jag vill vara:P



Ett och tre lockar mest. Jag vet att dom inte kommer sitta så på mig men det hade varit roligt ändå:P Frågan är om jag hinner få den när jag bestämt mig. Och om jag kommer i den överhuvudtaget:P Jag ska se vad lönen säger sen om den finns kvar på det om den hinner komma. Annars får jag spara till nästa år.

Vilken ska jag välja??

Jag är nog världens lyckligaste egentligen

Ja det måste jag nog säga att jag är. Vist jag är som alla andra måste knepa och knåpa för att lösa att tiden eller pengarna ska räcka till men ändå är jag lycklig. Jag har allt man kan önska helt enkelt bara!

Annars så har jag nu blivit gammal också. Min söndag var helt perfekt med fullt hus hela dan. När alla for gick jag och bäddade ner mig ett litet tag tills min moster kom. Då var det bara kliva upp igen. Det blev äta smörgåstårta och en massa fika så det nästan kom genom öronen. Det belv en massa skratt och galenheter. Det sägs att släkten är värst. I mitt fall SANT men jag älskar dom ändå :) Helt knäppa och galna. Jag hann vara lektant ett tag under dagen när alla små flickorna busade på. Dom slet mig i armarna. Snurrade så våra kjolar skulle fladra och killa alla små söta magar.

Vad fick jag då på denna härliga dag? Redan på fredag kom mitt pucko in med en stor buket med tjugo röda rosor! Jag slog lite på han och idiotförklara han. Men dom vara mega fina! Ska fixa lite så jag kan torka dom och sen har jag bestämt plats i lägenheten vars den ska hänga ;P Annars fick jag:

Presentkort på gina, handplockat och ikea. 
Pengar
Tatuering + annat smått och gott. Viket jag inte än vet vad det är. Jo igår fick jag 8kg tvättmedel.
Bilsterio
Grej till bilen
ljus
kokbok
Thé
Små plock till köket. skärbräda och så. 
En stor fotoram
Ungsformar med ställning
kakfat
choklad
Och en helt underbar dag.

Och idag är det onsdag, veckorna springer iväg!

Sen idag har jag fått tid för min tatuering! LÄNKTAR!

You make me feel !




Livet går vidare

...

Dagens !

Fast det var ju går dagens.

V: Hur kom min keps hit?
T: Den flög!
V: När då?

Hahahahahahaha

Jag diggar mina glagger ;)



Men det finns en som inte gör de ;P


Oj vad denna vecka har sprungit iväg.

Ja då var det fredag igen och inte är jag ledsen för det inte. Fredagar är nog bästa dan i veckan nu för tiden:)  tihi Nu hem kommen från jobbet för ca 1 timme sen har jag hunnit slänga ihop en sockerkaka, har även provat nå nytt med den så får se hur det smakar :)

Väntar på att den ska bli klar i ugnen sen ska jag nog slänga mig i ett bad. Det var länge sen man badade. Ska bli riktigt skönt när jag har så ont i ryggen i muskler och nacke. Sen sliter det i baksida lår. JA jag är otränad som fan ! :p

Nej men det är fredag och dagen är full av planer med mer bak. Plocka ihop på rummet, byta sängkläder och lite så. Sen måste jag komma på någon middag också. Mot natten ska vi och hämta mamma i luleå jag kommer vara död men vad gör man inte för ens mamma som ställer upp och ska göra smörgåstårta till på söndag och allt annat :)

HAHAHAHAHAHAHAHA ni skulle ha sett vad som nyss hände mig. Jag sitter här och skriver lyssnar på musik väntar på att sockerkakan ska bli klar. Hör jag hur det börjar spola som fan inne på toa där jag håller på att tappa upp vatten. Jag springer in och hela toasolen eller toa är dränkt i vatten. Det spolar vatten på hela mig för att kunna komma fram och vända på den. Det är som en sjö där inne, tidningarna är dyngsura. Ja fy fan säger jag :P

Ännu en gång fredag :D

 

Ta till orken som inte finns.

Sitter här framför datorn poppar lite musik i högtalarna och inser hur bra jag har det bara :) Finns en låt jag nöter som aldrig förr. Min syster börjar bli lite små less på mig. hehe

Texten får mitt hjärta att slå några extra slag. Den är som jag i ett nötskal. Man blir så jälva glad och vill dansa som aldrig förr får ett härlig rus genom hela kroppen.

Mitt mest ofagra skratt får du mig att brista ut i.
Jag får somna med ett leende på läpparna varje kväll.
Du hjälper mig riva min mur sakta med en sten i taget.
Jag har sluta titta tillbaka och ser nu mer bara framåt. 


http://www.youtube.com/watch?v=8fj2HVYlD_4

My heart stops, When you look at me
Just one touch, Now baby I believe
This is real ,So take a chance



Tack min söta själ.

Tur man har dig som kan fixa allt åt en när man inte själv är så teknisk eller stark!



You and me !


bara för att!

tänkte jag uppdaterat thess blogg och berätta hur underbar denna människa är.
Jag har känt henne i hela mitt liv? känns det som iaf och hon är hur bra som helst. Man slutar aldrig att förvånas över henne men ack vilket hjärta kvinnan har. Jag älskar henne, hon är min syster jag aldrig fick!
Jag är så stolt över henne, vilken människa. Keep going! ♥

och för er alla andra som är nyfikna och läser thess blogg fick jag just en uppdatering om att det snöar i byn, alltså korsträsk. Kors i taket!



pss thess, du vet aldrig vad du kommer att få av mig i present. tror den blir uppskattad iaf ;)


over and out / fröken B

Ja, jag vet !

Mina uppdateringar är inte speciellt många och roliga. Jag hinner knappt med mitt eget liv nu mer:p På veckorna jobbar jag så jag överlever planerar inför flytten och umgås med S och på helgerna klänger jag på min V. :) Jag räknar dagarna för allt :P På söndag blir jag gammal :D Så Denna vecka betår av :

Måndag:
Fixa grejs till håret - Gjort
Städa undan grejerna i allrummet - gjort
Ringt folktandvården - gjort
Betala min köksklocka - gjort
Tanka bilen -
Hämta nycklar och tele - 
Plåga S en sväng -
Jobba natt -

Tisdag:
Hem sova -
Fixa middag -
Hämta mitt nya köksbord -

Onsdag:
Plåga S igen -
Nycklar, tele -
Jobba natt -

Torsdag:
Sova hos S - 
Hitta kläder till den 30/10 - 
Sova lite till - 
Jobba natt - 

Fredag: 
Köra hem och sova - 
Städa -
baka en massa! -
Klänga på min V i massor - 
Göra något busigt -
Ev hämta mamma i luleå - 

Lördag:
Fara på klubben och valla en ruta -
Krypa ner i sängen igen -
Hjälpa mamma med lite grejer -
Baka lite till -
Klänga lite extra på min V -

Söndag:
JA MÅR JAG LEVA! -
Fixa tårtan -
Krama på alla släktingar -
Äta gott -



Så intressant va? Nja inte spec men det var roligt att skriva ut :P Nej Mitt liv är nog inte så spännande för andra men satna vad bra jag mår och har det:) Alla mina Nära och kära. Nu ska jag fixa lite packa en jobb
väska.


Äntligen fredag !

Sitter hos S och lyssnar på musik ska försöka ta mig in i duschen så man kanske inte luktar så illa:P När jag fått på mig kläderna igen där det av mot stan efter 10 då jag ska fixa lite ärenden och så:) Annars ska jag hjälpa S med lite grejer och vänta på att klockan ska gå ;)

I morgon blir det nog stugen en sväng. Det ska bli riktigt skönt det var ett tag sen jag var där. Man är så avslappnad orkar inte bry sig om omvärlden och bara är. Jag har önska mig grillat till middag och erbjöd mig att grilla det. Så hoppas på gooo mat ! Annars vet jag inte exakt vad som händer och sker. Får se vad som händer. Kan tänka mig att det blir en gode slö helg med idol ikväll :) Mys, mys, mys.

Nu är det inte länge tills jag fyller vuxen heller längtar ! Träffa släkten och äta en massa smörgåstårta och fika mumma! Sen ska månaden flyga förbi så det blir den 30:onde :D

Before you met me
I was alright
But things were kinda heavy
You brought me to life





Jag gillade denna bild stenhårt!
Älska den du är. Något man själv
kanske borde tänka på ibland.
Jag föll handlöst jag såg den. 


Du är min stadiga steg framåt.

Denna vecka kommer nog gå gode fort. Man kan ju hoppas om inte annat :)

Nu sitter jag hos min kära S som borde komma hem från jobbet snart. Idag har det inte blivit så mycke nytta gjord snarare ingen nytta alls. Ringt ett viktigt samtal som borde ha gjorts för gode länge sen:P Efter det la jag mig och sov igen. Sen där i mina drömmars dimma ringde telen och det var ett riktigt roligt besked hoppas bara på att det blir rätt :)

I natt blir det jobb sen går bilen hem till korre där jag bli tills på torsdag då det blir två nätters jobb. Sen är jag ledig hela lördag och söndag kan man hoppas på iallafall :P

Hade inte så mycket att säga idag eller jag har massor men vissa saker ska inte alla människor veta ;)


hehe jag gilla denna starkt. !!


Härliga höst! Härliga oktober!

1/okt-2010

Veckorna springer iväg fast man har mycket längtan. Nu är det bara en månad kvar till jag får nyckel till mitt alldelens egna hem som bara är mitt:) Det känns riktigt härligt fast jag vet att jag kommer att ha inneboende:P Vad mer händer i oktober? Jo om 12dagar sätter jag punkt på riktigt och för alltid hoppas jag. Det ska bli riktigt härligt att glömma och inte behöva minnas. Annars så fyller man ju 20år :D Men jag har som inte tid att fira med en riktig fest för än i November tror jag. Då får det väl bli något slag av sammanslagning med inflyttningsfesten :)
Det lilla som kommer hända är att mina nära och kära kommer och fikar och myser på bara. Det blir nog riktigt bra:) Annars då? E jag ska slänga mig i bilen nu och bege mig mot ett natt med jobb och hoppas på att jag får hem min söta sak:) tihi


RSS 2.0