Jag kommer aldrig att få mat !!!

Haha nej då , men när min kära karl ska laga mat kan det ta aningen längre tid än vad det skulle ha gjort för mig. Sitter och dricker julmust SUCK!, vad less jag är det kände jag just :P Viktor kan inte förstå att jag är less. Men vad det ska bli gott med ett glas cola till en film ikväll ;P

Imorgon står det begraving på schemat i gammelstadskyrka. ♥

 Vi har varit och fixa en vit skjorta och slips till Viktor. Själv blir det en svart skjorta och resten svart. Håret blir nog typ rakt bara, inget avancerat.  

Så kvällen till ära blir det att strycka och lära sig knyta slips. Samtidigt som en kväll med mys.


Vårat julkort :)



Just nu slöar jag framför tv och väntar på att pojken ska ringa så jag kan åka och hämta honom då han jobbat länge idag.

Min eller våran jul har varit helt underbra :) Det blev en massa ÄTA och fina julklappar. Tomten var även på besök och lilla E var inte alls rädd. Det var det roligaste jag varit med om. Hon började härma tomten. Ni vet hur tomten brukar låta när han säger. "Finns det några snälla barn här?" Då gör hon på samma satt. Det var mega roligt! Verkligen lyckat. :) Vi var och åkte pulka och madrass och allt där till varje dag i carrobacken. Sen på måndag blev det även att åka i Allanbacken. Man blev som barn igen :P

Jag gillar graderna som är ute nu. I januari börjar ju träningen och då ska jag lära mig åka på längden. Jag ser redan framför mig hur LESS gubben kommer vara när det går så sakta och att jag ramlar hela tiden :P Men Roligt ska det bli att åka upp någon kväll i veckan till Sörbyn för att åka ett runda efter jobbet :)

Super taggad inför träningen :)

Nu ska jag prova skicka lite mail som inte verkar ha gått iväg.


Drömmen om en ny start och nya mål.

Alla har vi väl börjat funderar på vilka våra nyårs löften ska bli detta år. En klassiker är väl att gå ner i vikt och börja äta mer hälsosamt. Jag har nu länge sett dom som har lyckats och vill vara en av dom. Jag kommer inget ihåg hur många gånger jag har börjat bra tappat några kilon sen bara gett upp. Jag har haft för kort tid på mitt mål. När jag inte gått ner dom kilon och velat under tiden har jag gett upp. Jag klarar inte av de.

Så mitt förta löfte är:

-Gå ner i vikt på ett sunt sätt. Det blir inga snabbantingar. Utan röra på sig och äta hälsosamt. Och jag måste börja äta ofta.  Jag äter idag typ två ggr om dagen. Vilket jag vet inte är bra. Dock äter jag kanske vissa dagar nå slisk där i mellan då.

Mitt andra löfte:

-Söka jobb som fan och få mig ett heltids jobb med fast anställning. Har redan börjat på detta löfte hoppas bara någon känner sig sugen på mig snart.

Mitt tredje löfte:

-Spara pengar till en utladsresa! Jag vill så gärna kunna komma i en snygg bikini till sommaren och kunna vara. Bara sola och bada utan att gömma mig under linnen och shorts. Det skulle vara helt underbart. Självklart med min älskling!

Mitt fjärde löfte:

-Träna Vilgot till en lydnads 1:an start. Vi ligger väldigt efter för tillfället. Men vi ska jobba på det.

Just det mitt femte löfte:

-Lära mig att gå i skor med en gode bra klack och då kanske kunna bära upp en snygg klänning.


Tänkte skriva att man kan ju alltid dromma. Men nu är det färdigt med det. !

2 Januari 2012 då kör vi!

Jag gick och la mig med en kille...

... men det slutade med en annan :S


Misse mys



Hon kan vara för jälva jobbig vissa dagar och ska vara i allt. Men då kommer även då hom vill vara nära hela tiden vara någon tar på hon :)


Mys på självaste lucia.

Idag blev vi bjuda till luleå för lite lussefika. Eller en massa lussefika jag höll på att sprängas :p Men vad det var gott! imorgon måste jag göra ett ryck med lite städning och till kvällen jag Viktor hjälpa mig med det sista julgodiset :) Tycket det är så tråkigt stå själv i köket utan musik eller sällskap..


Nu ska jag sussa ner mig med pojkarna :)


Inget och allt på samma gång.

I Helgen blev det jobb med Love Kids på coop arena då vi skulle berätta lite om oss för hockeyfruarna :) Blev även lite lek med barnen:)


Redo för jobb :)

Annars går det en massa pengar på våran lillkille som nu sover sött här brevid mig. Hunden till vänster och katten till höger. MYS! Tråkigt att jag måste snart ställa mig och diska :p

Alla Julklappar är snart klara. Väntar på några som ska komma med posten och så. Sen är det nog klart :) Till helgen kommer lillasyster hit :) Då blir det städ och bakning :)


RSS 2.0