Jag har gulligt sällskap i soffan :)


Pröver min lilla nya mus :P



Det var en julklapp jag önskade och fick av min älskling. Den är perfekt storlek och sen kan man sätta in usb grejen i musen så man inte tappar bort den. Perfekt !


Det var mig väldigt skönt

Ja det var det med ett pass på gymmet. Körde cross grejen i 15min, Sen blev det en timme på cykel. Mina vader var som trästubbar så jag kunde inte fortsätta på cross grejen :P

Men jag svettades som en gris. duschen gjord. Nu blir det ta lite att äta innan dax att sova. Eller jag längtar till att få läsa:P


Ingen vet det jag vet...

... en hemlighet :)





Min puckade älsklig och jag. Men lika glad är jag för de :) För han är bara min, min, min. :)

Varje dag får jag mig ett gott skratt. Och lyckan att få krypa ner i sängen med en snarkade sak som inte gära delar med sig av sängen. Är den härliga vardagen att få klämma sig nära. Jag är lyckligt lottad helt enkelt :) 

 

Vintern är ändå jävligt mysigt :)



Hittade den här bilden i den gamla bloggen. Den är tagen i kiruna av Janna som jag var på praktik med. Vi var på en slädhundskennel. Det var då den roligaste praktinken jag någonsin haft. Vi gick från stan via skoterspåret dit. Tog ca 30 min om jag minns rätt. Sen var det vi som fixade frukost åt hundarna och skötte en hel del. Varje dag spenerade vi ute. Kan det ha varit till tre? kommer inte riktigt igår. Vi började då åtta tror jag :P

Bilden tog hon när vi var ute med valparna en dag och gick. Vi stannade på ett ställe och lät dom springa runt oss. Denna bild beskriver hur skönt det är att var ute på vintern! Att få vara i natur med en vän och några hundar.

Helt underbart!


Det finns en sak!

Det finns en sak som kommer följa mig resten av livet. Jag blir så arg när jag tänker på det eller om jag skulle bli påmind. Kan komma på mig själv mitt i allt hamna i den känslan. Jag hatar när jag får så här. klup i magen tänker tillbaka och vill bara glömma. Men det går inte. Vill ändra mina beslut med det går inte. Önskar jag var äldre och visare på den tiden.

Nej fy nu har jag denna klump i magen och vill bara lägga mig och försvinna. Men det ska jag inte! Jag ska bädda ner mig med mannen jag älskar. Krypa nära intill och bara försöka glömma för denna gång. 
 


Hemma i byn :)

Vi är nu hemma i korre nu då det skulle bli slalom men graderna var inte riktigt på vår sida. Så det får bli imorgon och hoppas på att det blir bättre :) nu blir det mat. Lax mumma!
Sitter med mammas ipad , riktigt roligt men små knepigt ibland :p

Dagens smink och hår :)

Det blev väldigt enkelt till dagens kalas :)


Känslan av att allt skulle bli så rätt.

Jag måste börja eller snarare sluta titta på grejer, söka eller spekulera vad jag skulle vilja ha. Det kommer inte att hända. Om det en dag gör de så får jag väl ta det då. Men det är så jobbigt det finns runt om mig hela tiden. Internet är ju bara att glömma. Där poppar det upp mest hela tiden.

Måste lyckas med en massa andra mål innan detta ens kommer på kartan. Det är ju svin svårt att lyckas med när väl dagen kommer!

Idag lämnar julen lägenheten.

Idag ska vårat pynt få flytta ner i förådet och det var väl på tiden :P Köket har snart fått sig ett riktigt piff med rosa röda gardiner och lite nytt på bordet :) Sen kommer en och hjälper oss sätta upp en ny hylla där det är tänkt jag ska rymma alla kokböcker. :P Hade en tavellist med det gick inte längre. Har fått nya böcker i present och julklapp. :) Då kommer även bänken få bli lite tom nu är den propfull :P

Annars så är det lite nytt här och där :)

Håller tummarna för att en av mina nyårslöften ska snart lyckas :)


Inga skidor idag...

... men det blev backåkning med att springa tillbaka upp. :) Det är så roligt att vara i Sörbyn ! Vi leker konstant och kommer på nya lekar. Imorgon blir det väl att ta sig en sväng i spåret men vad det kommer gå sagt då Viktors syster ska med och hon har väl också tävla . Jag är som clownen i det hela :p
 
Dagens middag blev köttfärssås och vitkålssallad , mumma :) Och en liten efterätt på det då vi varit i backen då det belv en liten skål med fruktsalld :P

Nu är det dax att natta kudden då det blir nya äventyr imorgon :)


Första skidturen gjord :)

Igår Skulle jag och Viktor åka till Sörbyn för att ta första provåket i skidspåret. Jag kan ju säga att Viktor är snuskigt bra men då är han uppvuxen i en skidfamilj med en pappa som har åkt en massa och en bror som tävlat då han typ alltid varit med. Ska inte säga att Viktor inte tävla men en hel del träning har han gjort. :)

Så att åka med mig var nog inte så roligt för han då det inte gick så fort. Men han var så söt jag fick en massa beröm och vad han hejade på mig. haha Mina gäddor brände som fan men det är för att jag gjorde fel. Jag håller armarna för långt från kroppen så det bli helgens träning att få till det. Sen kan jag säga nog var det tungt uppför men fy fan att åka i backe ner! Okej om det var en lagom backe men när den är tvärbrant eller svänger skarpt höll jag ju på att dö! En var mega lång och sen en skarp kurva, då flög jag verkligen ur spår.

Jag hade ett par guldskidor skulle jag kalla det :P Viktors pappa har åkt vasaloppet med dom en massa gånger så dom tyckte nog jag var kass:P

Men det blev inte bara en tur till Sörbyn men jag packade väskan och stannade då vi ändå skulle upp idag och vara hela helgen :) Det är så roligt och mys. Idag kommer en syster med familj och imorgon kommer nästa syster till Viktor. Har en aning om att det blir en del åka med madrassen också :)




Frulle :)

idag blev en sån hemma dag. Ska vika ikapp tvätten, dammsuga och fixa maten klar innan vi möter Viktor på jobbet :)

Dagens middag blir grytbitar av älg så klart:P med lite wook i och våran goda vitkålssallad till :) Det kommer bli mumma om allt går som planerat:)

Har nyss gjort en laddning med smoothie av en hel vanijpacke. I den var det bannan, hallon, vinbär, blåbär, skogsbär tror det var allt :P Det är så gotta :) Sen det jag inte äter nu satte jag upp 3dl i plastmugg med plastfolie och in i frysen. Så när jag är sugen tar jag fram en. Alltid annars när jag köper för att göra så gör jag för mycket så jag inte orkar eller så hinner yoghurten gå ut :S Så nu gör jag en test på detta om et funkar :)

Ikväll ska vi till Sörbyn och test köra skidorna på längden:P Vi ska åka i helgen med Viktor familj men jag har typ åkt 3ggr i skolan så måste öva lite först;p


Dag två utan socker.

Idag går det mycket lättare. Och när jag pratar socker menar jag godis , kakor, slisk helt enkelt. Har varit och storhandlat idag. Vart mycket nöjd. 5 påsar mat var av en hel lax allt för 800:- Det tycker jag är mycket bra :) Då jag även handlade kycklig och massa frukt, grönt och bär :)

Hsr även införskaffa en pilatusboll som blev kvällen lilla träning då maten blev färdigt sent då vi fixade med fisken och så har vi gjort lite vitkål och morotssallad :) Det är mumma och perfekt ha äta som mellis även till maten iställe för pasta och potatis.

Så dagen middag blev lax och morötter :P

Till kvälles promenad fick Kitty följa med ut. Det är som bra för efter det är hon helt trött, slut och färdig. Fast vi bär hon nästan hela tiden. Hon får komma ner när det blir lite lugnare och vad det är spännande tycker hon:)


Första dagen utan socker .

Vi har bestämt att det blir inget socker på två veckor vilket kan behövas efter senaste månaden :P Har själv bestämt max en frukt om dagen det är de ända socker intag jag får. Men nog vill man lätt in i vanan. Är hemma själv och då är jag en riktig gottegris. Äter allt jag kommer åt så det är mega jobbigt när jag vet att det finns hemma. Spec när jag är äti då vill jag ha min lilla sötbit.

Nu ska jag fortsätta med att städa bort lite jul här hemma.


Jobb första dagen på året...

... Det låter väl lovande ;)


RSS 2.0