Jag har mycket att lära men roligt är de:)


Jag går och går !

Jag har idag gått min sista intro dag. Det har varit mycket att lära kan jag säga men det känns bra ändå:) Imorgon får jag ett samtal om hur nästa vecka blir :) Annars bor jag hos S.K och hon sätter mig på att promenera vilket är mycket bra att jag har någon som tvinar mig lite. Annars försöker jag dricka de vatten jag ska men jag får inte i min tre soppor som jag borde på morgonen dricker jag en men det har blivit lite fel på dygnet när jag jobbat 4 timmar och så. Men jag jobbar på att få till de.

Idag har jag sprungit på stan och fynda fina kläder och lite sånt :) Blev en skit snygg grön typ höstjacka ett par bruksbyxor, (eller det är då vad jag kallar dom) Sen blev det även två par skor och ett bälte till nå linne eller kläning typ:P Så jag är super nöjd med mina köp idag :) Kanske blir att gå och köpa mig ett par promenadaskor imorgon:)

Nu ska jag se lite tv, surra lite på msn och vänta på att tiden ska gå.

Glad, Glad och åter GLAD!


Nu är man väl mer eller mindre Bodenbo .

Hoppas denna vecka kommer att gå bra , då löser sig allt sakta men säkert :)


Vinden vina i mitt hår

Jag sitter här helt själv och tankarna snurrar som vanligt. Och jag är så oerhört tacksam för en människa som har hjälpt mig i rätt riktigt. Du vet vem du är och är guld värd.

Ja som sagt ska till stugan sitter och väntar på att mina päron ska plocka upp mig men dom har lite däck problem. Men borde ändå komma på ett tag:)

Dom här två dagarna har gått bra med mitt dricka. Måste dricka min sista påse när jag kommer fram till stugan. Nu fortsätter vi att hålla tummarna så att första fasen blir skit bra och på fortsättning;P 

Nej nu ska jag kolla det sista och sen får jag se vad som händer:)

:D

Detta har varit en toppen dag ! Nu ska jag ut med S hundar sen åker jag till stugan.

jippi !

Mat och träning

Efter all min träningsvärk bestämde jag mig för en intervall promenad. Jag kallar den för E-träning men varför hör inte till saken. Joggar upp pulsen och sånt vart annat. Körde ett par ryck i backe. Efter det kännes rumpa och ben bra ingen direkt träningsvärk så jag hoppade på cykel och skulle till nästa låda men jag ångrade mig efter att ha kommit en bit mycket lite luft i däcken och låren höll på att explodera. Så jag slog iställe en pling till A-L för att cykla förbi där och säga hej och pussa på deras nya valp som jag inte har hunnit träffa. Otroligt SÖT! Sen fick jag mysa på den deras äldre tik.

Nu hemma har fått i mig lite lax oxh sallad, den ska få smälta sen blir det lite att kanske köra på mag grejen om jag orkar dock :P

Jag gillar min nya start det känns riktigt skönt för kropp och själ.


En ok dag.

Det var skolan idag. Hade två lektioner så dagen gick betydligt fortare. Har hittat en bra slinga jag nu ska gå på lunchen på ca 35min. Efter skolan ringde jag min vän och tog mitt pick och pack till han. Vi surrade en del tog det lugnt gick och åt middag och så.

Kom hem för en timme sen och funderar på vad jag ska göra. Men det löser sig nog snart, ska höra vad lite folk gör. Ska ta mig en drink och sen kanske hoppa i promenad skorna.

Höres senare

Just hem kommen men ..

... inte hem utan hos fröken B. Vi fem tiden tog jag mig en promenad i rasktakt i ca 40min. Det var riktigt skönt . Tack för sällskapet S :) Efter det traskade jag till mormor och blev erbjuden glass med jordgubbar. Men jag höll mig till gubbarna. Snuskigt goda :D Efter det surrade jag en massa med mormor mellan himmel och jord i väntan på att familjen skulle komma. Så jag satt kvar så jag var lite social med dom. Sen fick jag nå ryck INTE typiskt mig och började köra utfall tror jag det heter och lite fothävningar. riktigt skönt så här på kvällskvisten och det märks att man inte har nå muskler i benen! haha

Men det ska det även ske en förändring på :) Nu sitter jag här med maten i ugnen och väntar på att fröken B ska komma hem. Blir kyklingfile och sallad , mumma :)

Och på det satte fröken B en låt på min hjärna igår, och min hjärna grubblar !!!


Fick ännu lite motivation

Sitter i Luleå i fröken B´s lägenhet när hon tagit sig till jobbet. Kom hit igår kväll och det är så skönt att få umgås med henne och snacka skit. Vi hann en tripp till boden och skjusade en person som ville hem. Efter det fick vi besök av herr L och vi surrade om allt och det var kul att det blev lite som förr. Allt bara riktigt nice helt enkelt :)

Jag har prata mycket om mina mål med min vikt med fröken B och hon har gett mig många bra tips som är på min nivå och jag kan klara av utan att ge upp. Har kollat runt på internet och titta på folk som har lyckas. Varför ska inte jag kunna göra de då?


Tur i oTuren

Bilen jag kör till skolan är "trasig" så jag måste börja cykla varje morgon. Så det är ju bra men ja självklart tycker jag att det är besvärligt :p En annan sak som är besvärlig är när jag vill gå ut på promenader så vill ja ta med hundarna men får inte upp något riktigt tempo. Sen får jag dåligt samvete när jag inte tar med dom. Och sen på det bara ta en känns verkligen inte rättvist. Så jag måste lösa detta i mitt huvud så jag börjar röra mer på min röv så jag får mig lite resultat!

Sen måste jag tacka fröken B för att hon kan data och kan lägga in min nya design :) Och på det slänger vi in ett GRATTIS till henne med ;P

 


Idag här lite senare.



Är vad som ligger överst på dagens göra lista. Ska ta med lillasyster och lillkusinen.
Får se om jag får tag på den andra och se om han vill följa med.

Ja men min kost för dagen. Just nu sitter jag och dricker mitt lilla gotta.
Ska försöka få i mig en på morgonen också men det hanns inte idag.

Igår var jag och vägde mig för att se vad jag gått ner på en vecka. Jag är inte fullt nöjd med 
resultatet men 2kg är bättre än inget alls. eller? 
  
Detta är de som hjälper mig på traven.
cambridgekuren
Eftersom jag är en människa som lever för att äta inte äter
för att leva så dricker jag 3 sånna här om dagen och sen för min
käke och tunga så blir det en små tallrik med grönsallad och en köttbit
av något slag.

Nu är det bara dax att komma igång med min stavgång så då jävlar!


Nytt på bloggen ..

Min blogg ska göras om när jag har tiden att sätta mig ner. Den ska handla om mitt liv, ja det gör den redan. MEN om hur det går med mina mål att droppa alla dessa extra kilon. Hur mitt gotta sug försöker hindra mig och hur min träning ska hjälpa mig till mitt mål !

Det liv man har, bestämmer man inte över längre..

Det börjar bli dax att fundera på att skriva ur sig! Jag är så less på att inte kunna bestämma över mitt eget liv vad jag vill göra med det osv. Åååååh !

Nu börjar det röra sig neråt igen ...


RSS 2.0