..

Jag orkar inte längre . Tror det är dax att bara stänga av och lägga sig i en egen lite bubbla där ingen rör mig mer.


Ja ni .

Dax att ta reda på sanningen det går inte att gömma sig länge till . Men jag vet inte om jag vill veta heller. Tänk om det är som jag misstänker. Tänk vad jag då kan ha förstört. Ibland är det väldigt jobbigt att inse sina val och dom val man aldrig tog. Jag vet inerst inne vad det är som väntar mig. Men jag vågar inte ta kivet ut.

Kärleken löser inte alla problem , gör bara allt så jälva mycket svårare..

JAAAAAA!

Musiken spelas ur högtalarna och man känner hur pulsen ökar inför taggen och kvällen :D Jag är mega taggad fast jag mått mindre bra idag men vad gör det ? ;) Jag och Frugan ojoj säger jag bara vi vet hur förra helgen med fest slutade ;) Hur skall denna kväll då sluta? ;););)





Najs bajs ;)

Ner bäddad med någon vid min sida

Boden igen imorgon blir det farmen :) Men nu ska jag ta det lilla lugna och surra mig trött..

Tänker på er berörda..


Torsdag imorgon Fredag :D

Ja idag var jag tillbaka på praktiken och med ännu ett varmt välkomnade. jag har varit borta i två dagar för jobbsökande i luleå. Men när en av barnen på förskolan såg att jag var där så ser jag ännu ett strålade ansikte i hallen som bara lyser och säger -Tjes ! Jag tror jag hälsar lika glatt tillbaka.

Sen ser ett annat barn att jag är tillbaka och lyser också. Jag går efter det iväg en sväng och kommer tillbaka och möter dessa barn i lekhallen som vill sitta i knät och prata på . Frågar vars jag varit om jag ska vara borta nå mer och så . Sen kommer det mest underbara ett barn kan säga som jag inte har någon relation till sen tidigare utan bara lärt känna på denna förskola.  Att barnet har saknar mig .. Kan dagen börja mycket bättre? :D 




Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
he like a song played again and again

Boden-Luleå-Älvsbyn nästan hela fyrkanten

Nu sitter jag i boden hos frugan efter en dag i luleå med en massa stök och bus. Fyndade lite grejor :) Sen blev det också två presenter till lillasyster :) Nu börjar det bli dax att fixa något roligt till lillebror också som snart fyller 18år :) 

Men men nu ska jag leka lite med lite grejer:) 

Ni skulle bara veta vad som händer i min kropp ;)  

Klart :)

Kommit hem efter träning på gymmet och sen kört syster till en kompis efter storsundsvägen och fy fan säger jag bara .:P Upptäckte när jag kom hem att jag hade tappa min skyllt :( Men inte gör det så mycket :P

lördag blir slapp dag restan av dan :P tihi ;P

JAG GLÖMDE !! el, hur det nu stavas ..

Jag och syster var i tisdags och åkte slalom mitt första åk sen jag gick ut nian . Det var svin kul, men åkte med nå långa gammal skidor så det fick krux med ena knät sen bytte jag med syster några åk hennes var som att åka på rosa moln med.

Vad kan det varit för skidor? huuuuummmm? ?


...

Dagarna travar på en efter en .. Imorgon slutar jag 11 sköönt :D

Joo denna förvandlig är steget framåt.

eller vad är det som händer ? :S

 

Det kan man ju fundera på .

 


JA..

..eller hur?

Ser smärtan bränna sakta in ditt hjärta. Jag tittar på dig med ett svagt leende på läpparna. Hämnden är ljuv, och mitt hjärta slår ett hårt slag för ett avslut på en historia som kunde blivit livslång men slutade ännu en gång.

Du kommer aldrig bli lycklig, du kommer aldrig hitta "hon". Dina löngner begraver dig sakta. Du kommer önska dig tillbaka på ditt sista andetag och fråga dig själv, varför? Fast du vet där långt inom dig svaret!

ja vad säger man ?

ja ojoj vilken kväll är väl det jag kan säga. jag brukar inte vara bakis men ja det känns i dag. Har svin ont i kroppen som om jag körde världens träningspass :P Ja det hände en massa saker och allt var svin kul :)
 
Nu blir det hoppa i kläder få i sig lite mat och sen drar vi vidare på handboll :) Hoppas att huvudet klarar de ;P

Varför känns det så rätt?

RSS 2.0