Vilken dag.

Idag har jag och syster dagít bussen till luleå där vi mötte upp mamma och gick på stan. Hittade många fina fynd :) Det blev två vanliga linnen i vitt och svart. Sen blev en svart tröja vet inte hur jag ska beskriva den :p Även en annan tröja (på bild) allt detta på gina. Åh vad dom hade fått sig en stor butik ÄLSKA! Efter det hittade jag mig tre troller mycket nice. Förr hade jag ett måste att jag skulle köpa mig tre troller när jag var på stan men det har blivit bättre:P

Efter det hittade jag mig en liten handväska på monki. Mycket snygg och enkel:) Efter det sprang jag på Stadium och köpte mig en bag. Men såg när jag kom hem att den var som en rygga typ, men går nog att ha som bag. (PÅ bild)  Gillade den ändå :) Sen hittade jag mig ankelsockar som bara följde med i farten :)

helt slut efter dagen på stan och sökning efter en examens klänning till Syster som vi också hittade. Hon kommer att vara riktigt söt.:)

Nu blir det snart sängen såååå trött. !!




Natti natti , Puss på min söta sak !

Jag gillar denna :P


OJojoj!!!


Ja fy fan ! Dessa två dagar. .

Helt slutkörd från en galen och stressig dag med jobb träning och kurs. Idag har jag legat sjuk och har börjat funder uti symtomer jag har fått. Inte bra men hoppas på att de ska ge upp. Måste komma över en "fobi" för att komma på bättringsvägen. Men som sagt hoppas på att det går över av sig själv.

Idag när jag legat sjuk har jag gjort ut hela övningskörnings boken även hunni göra ca 300 frågor. Med de har jag gjort 620 av 791. Det kändes gode bra fast huvudvärk och annat. Sen idag har jag fått min skiss så nu väntar ett datum :D

Nu greys och sen sova. Hoppas på jobb imorgon.


Snart bär det av !

Snart bär det av !

Vilken helg.

Har beställt kläder ! haha

Lördag var det fotboll hela dagen! Jag blev riktigt avis på tjejerna som spelade. Saknar verkligen när man var "liten" och spelade då handboll. For på cuper och allt annat som händer med i ett lag. Att få träna igen. Försöker tvinga min köra F att vi ska skaffa oss ett handbollslag och klättra oss upp ;) Men som sagt lämnade huset 8.15 klev innnan för dörrarna igen 22.30. Trött!!

Så idag när det var tävling på klubben försov jag mig. Men som tur var ringde S och skulle fråga om vägen men vi var på olika ställen så att säga:P Men dom hittade fram :) Kul var det att se töserna och söt nötar till hudnar :)

Och nu är jag ännu mer trött och har sovit ett tag men det tycks inte hjälpa :S Från det ena till det andra fick jag upp träning och tävlings sug med skrutt. :)



DÅ!




Här är min nya färg på håret också :)

Ojoj det händer grejer på den fula listan !


En varsam viskning

Du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer.
Om du inte sen kan stå för all den oreda du ger!


Ja helgen var prima helt enkelt :P

Annars i veckan händer det grejer:P Det är två dagars jobb till. Sen ska jag i väg på och lyssna/se Terry Evans väldigt taggad annars blir det att färgar håret :D:D:D:D Och till helgen blir det tävling på klubben. Och det är så skönt att vara med i en bra mindre klubb. ! Fundera på vad du gör för din klubb..

haha vilken lättnad från hjärtat !!!


Ja det blev som spåkulan sa !

Jag fick mig allt lite kärlek eller romantik i helgen , kalla det var de vill men glad har jag varit och roligt har jag haft ;P Nu är det bara ta nästa steg och se vad som händer.

Sööta sak du fick mig på fall . !


RSS 2.0