Självaste valborgs blir i boden..

Yes mot eftermiddagen går bussen mot boden och där blir det en två dagars , nice :D Nej nu måste jag packa har inte gjort de än :P aah .


Framstegen vi gjort tillsammas ger mig stora hopp om tävling inför hösten.
Hon har gjort tandvisning med en främande man vilket gick mycket bra.!!

Sen är det att nöta på allt annat så vi kan få till resten perfekt :)


..

Får se om jag och skrutt orkar träna ikväll känner mig som en slöfis för tillfället. !!

En sån där jobbigt sliten dag .

Natten har varit ännu en dålig sömn. Börjar bli gode less på att vakna stressad var annan timme och ha svårt för att somna om. På morgonen när jag inte har några måsten tvingar jag mig själv att ligga kvar och försöka slappna av ett tag. Jobbigt bara hoppas på att de ska gå över.

Annars idag har jag vaxa ett ben, ja ett ben! Jag tyckte det tog så dåligt så jag orkade inte få det andra benet gjort. Sen har jag fått min första riktiga lön så att säga och de var mer än jag trodde så lycklig är jag över de. Annars idag har jag haft kurs på klubben gick riktigt bra. Gissah fick följa med i bilen för att jag har en sån snäll med instruktör som tyckte hon skulle följa. Hon skötte sig bättre än jag förväntat och hälsade på olika människor. Även började till att busa och hånglade upp en. Det kändes så bra. !! Skönt att se att hon gör framsteg och att folk accepterar den hon är och hjälper mig att jobba med henne. Det är en stor lättnad i mattes hjärta. Gulle sprätt de ska väl bi nå av henne också en dag:) Förhoppningsvis kan jag få tävla med henne till hösten ! :)

Nu ska jag sova och börja tänka på lite övningar till nästa kurs :)


Tihi !!


Ja då är man en bit på vägen :)

Ja det har nu börjat komma sträck på min lista :) Det gillar jag starkt :)!!!


alla vi barn som bor på en väg.

Sitter och funderar på om man skulle gå på en promenad men det är inte länge kvar tills det är middag. Sen när det SNÖAR så tappar man gode med orken ..

Blääh för SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

En sväng tillbaka.

Idag har jag varit på förskolan och sagt "hej då" till barnen för min själva praktik är över.

Jag möttes i dörren med glada barn och fick fina teckningar :) Efter det hade jag och min handledare en egen liten pratstund som avslut för oss. Sen fick jag en present av personalen som var MEGA söt :) Ett jätte fint halsband.

Sen blev det lek med barnen när jag skulle gissa vem som satt farmför mig när jag inte såg nå :P Jag hade ett litet fel bara :P Och som tack till alla de söta individer som stått ut med mig i alla dessa dagar, bjöd jag på glass :)

giggle often
dream more
play much

Mitt lilla hjärta blöder lätt.

Älskade pyre


Sista dagen på förskolan imorgon :(

Ja då imorgon är mina tre månaders praktik på förskolan slut. Även om jag kommer någon dag få komma tillbaka och vikarerna. Men nu under lovet så har inte så många barn varit där så jag ska tillbaka på tisdag och säga hej då , även bjuda på piggelin :) Sen idag så fick jag faktiskt en present av ett barn och barnets mamma för att min pratik var slut.

Jag belv VÄLDIGT förvånad med samtidigt väldigt snäll då har jag gjort ett bra jobb :) Jag vill inte känna mig som en skrytare men jag har faktiskt fått mycket beröm så det är verligen mega kul :) Blir så glad att man kan göra ett gått intryck :) Så får se om jag hittar på något mer bus till dom som tack för att som har sått ut med mig :)

Mina planer om USA är nu fram flyttade men man får ju åka som au pair tills man är 26 så :) Men jag har andra barn jobb på ge så det är nu bara vänta och se ;)


Vad kan det vara ? ;)

Idag är början på en ny start !

Så nu är det bara vänta och se :)

Ja men vi är o alla musikanter

Ja nu kommer sommaren med storm steg och det får mig att bara att le. Just nu är det mycket som händer i ens huvud mycket planer som föresegår och många projket igång samtidigt. I april ska man få sig sin första lön, den är inte stor men alla pengar är då redan planerade vad som ska gå till. Så jag lär nog inte få göra det jag vill allra mest det får vänta helt enkelt.

Sen så är det så att jag ska inte inta alkohol igen för än i juni. Men när i juni vet jag inte än. Om det blir när mina söta saker i öjebyn tar studenten eller när första sommar festivalen är igång.

Mina långsiktiga planer har börjat falla jag känner inte suget längre för att åka till USA som au pair. Har varit svin taggad men nu har jag så många andra små mål jag vill hinna göra innan och kanske hitta mig ett nytt spår efter vägen, så är det bara.



RSS 2.0